En toen was er een AquarelBlog

Als aquarellist ben ik gefascineerd door aquarellen, datAquarelblog kan ook niet anders, ik verdien er mijn brood mee. Toch zie ik mezelf niet als een broodschilder, iemand die alleen schildert wat het publiek mooi vindt. Voor mij is aquarelleren een ontdekkingstocht. Wat is er mogelijk, hoe doen anderen het, wat kan ik, hoe kan ik me vernieuwen, en…aan het einde van dat proces: wat vindt het publiek er van?

Water, verf, papier en een kwast, meer lijkt er niet nodig om een aquarel te maken. Mis! Het zijn hoofd, handen en herinneringen die de onderdelen samenvoegen en er een schilderij van maken. Het is leuk om met dit proces bezig te zijn, maar het wordt nog veel leuker als je je ervaringen kunt uitwisselen met andere mensen. Dat is de reden waarom ik start met dit AquarelBlog.

Ben jij ook geïnteresseerd in het maken én bekijken van schilderijen? Wil je weten hoe en waarom een schilderij gemaakt wordt? Heb je zin om je mening en ervaring te delen? Abonneer je dan op het AquarelBlog en reageer op de artikelen. Hoe meer mensen reageren, des te interessanter het wordt!

Met het AquarelBlog ga ik mijn kennis, ervaringen en gedachten met jullie delen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laten we samen op aquarelontdekkingsreis gaan!

Zoek je aquarelplezier, inspiratie en aquarellessen? Ga dan naar www.aquarelworkshop.nl Een paar keer per jaar starten online lessen en live lessen!

Margo van Vegchel – Aquarel Academie & Creatief Aquarel
Auteur: Bouwstenen voor een Uniek Boeiend Aquarel en Alles over… Aquarelmaterialen.

2 thoughts on “En toen was er een AquarelBlog

  1. Ook ik heb je blog nu ontdekt…
    Kom nu regelmatig een kijkje nemen,iets lezen.
    Margo ,jouw enthousiasme en aandacht voor het aquarelproces inspireert me mateloos..
    Dank je wel daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 256 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Ken jij mijn 7 TIPS voordat je begint te aquarelleren? Ontvang GRATIS deze PDF.
V
ul je emailadres  in (klik op de oranje knop) en het wordt je toe gestuurd.