Feestje: 75 aquarel kriebels en krabbels

Hoe kom je erop? Waar haal je het vandaan? Vijf-en-zeventig keer had ik aquarel kriebels en daaruit kwamen precies 75 krabbels, verhalen over aquarel, voort. Het aquarelblog is jarig: feestje!

Nu heb ik als aquarellist en aquareldocent natuurlijk elke dag aquarelkriebels, maar er over schrijven doe ik niet dagelijks. 

Ik moet ook bekennen, zoals veel mensen al weten, ik ben geen echte schrijver. Schrijven is voor mij bijna vechten met taal. Zet mij maar voor een camera, daar ben ik op mijn plek, dan stromen de woorden moeiteloos uit mijn mond!  Ik ben niet zo van de krabbels, maar meer van de babbels. Mede daarom vind je in mijn blogverhalen steeds vaker video’s.

Zonder hulp van mijn partner Wilco, die mijn krabbels bewerkt tot leuke, leesbare verhalen, zou dit aquarelblog dus niet hebben bestaan! 

Vijf-en-zeventig verhalen over aquarel = reden voor een feestje. Ik kan niet de duizenden mensen op mijn mailinglijst bij me thuis of ergens anders uitnodigen, dus heb ik wat anders bedacht. 

Als eerste dus het vernieuwde aquarelblog.nl, dat lekkerder leest, er mooier uitziet en waar je veel sneller door de verhalen kunt bladeren. Beweeg je muispijl maar eens over de verzameling foto’s die onder dit verhaal staan. Dan verschijnen de titels van de verhalen die bij de foto’s horen. Klik op de foto en je gaat naar dat verhaal. Mooi toch? 

Als je het aquarelblog.nl leest ben je geïnteresseerd in aquarel. Dus waarschijnlijk doe ik je een groot plezier met mijn nieuwe boek ‘Alles over… Aquarel!’ met zeven hoofdstukken over aquarelmaterialen, – technieken, starten en verder komen met aquarel. Het boek bestaat uit een koffertje met losbladige, professioneel gelamineerde uitvouwbare bladen die tegen een spatje water en verf kunnen. Nu tegen een hele leuke introductieprijs verkrijgbaar! Ga naar www.aquarelinfo.com voor meer informatie!

Het boek ‘Alles over.. Aquarel’ is voortgekomen uit het ‘Aquarelpretpakket’, een ontzettend leuk pakket van door mij ontwikkelde online aquarelcursussen en schriftelijke uitgaven. Het was eind vorig jaar kort verkrijgbaar voor een speciale pretprijs. Veel mensen hebben het toen gekocht en ontzettend veel aquarelinformatiewaarde voor een zacht prijsje gekregen. Nadien hebben veel mensen die de aanbieding hebben gemist mij gemaild en aangesproken. Helaas, …maar nu speciaal vanwege het 75-ste blogverhaal heb je eenmalig weer EEN WEEK de tijd  (tot en met 1 december) om het Aquarel-Pret-Pakket voor opnieuw een speciale actieprijs aan te schaffen. Gemist! Jammer dan!

Let op: het boek, ‘Alles over.. Aquarel’ is ook onderdeel van het pretpakket. Meer weten, ga naar www.aquarelpretpakket.nl

Zo, ik ga afronden. Ik ga er een mooi feestje van maken en uit eten met Wilco. Geniet van het nieuwe aquarelblog en wie weet komen we elkaar tegen in mijn ‘Alles over… Aquarelboek’ of het AquarelPretPakket!

Laat even weten wat je van dit feestelijke blogverhaal vindt. Onder de reageerders verloot ik een exemplaar van het boek ‘Alles Over… Aquarel’. 

 

Mijn dank gaat ook uit naar Wilko van de Ploeg – Wordxpression, die heeft geholpen het aquarelblog qua vormgeving nog mooier te maken! En ook dank aan Lenie die steeds de eventueel taalfoutjes doorgeeft! 

Aquarelgroet, 

Margo van Vegchel – Aquarel Academie
www.aquarelacademie.nl
www.aquarelblog.nl
www.aquarelinfo.com

 • Alle
 • MasterClass Aquarel
 • aquarel
 • boek
 • expositie
 • expositie - video
 • gastkunstenaar - video
 • inspiratie - video
 • kerst kaarten
 • kleur
 • kunstreis
 • kunstreis - video
 • papier
 • penselen
 • schetsen
 • tips
 • tips - video

2 thoughts on “Feestje: 75 aquarel kriebels en krabbels

 1. Hoi Margo, wat ziet dit er prachtig , kleurrijk en feestelijk uit!
  Nu pas ontdekt tot mijn spijt.
  Wat veel informatie en wat een levendigheid en betrokkenheid spreekt uit al je 75 krabbels. Ik blijf maar klikken en lezen. Heerlijk.
  Ik heb je leren kennen als een geweldige docente die heel graag haar kennis deelt en altijd positieve feedback geeft. Hierdoor komen mensen steeds terug bij jou.
  Dank je wel voor dit alles.
  Lieve groet, Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 256 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Ken jij mijn 7 TIPS voordat je begint te aquarelleren? Ontvang GRATIS deze PDF.
V
ul je emailadres  in (klik op de oranje knop) en het wordt je toe gestuurd.