Inspiratiespeurtocht Deel 2 VIDEO

We zitten met z ’n allen in hetzelfde schuitje, alleen deze schuit vaart niet, hij ligt stil!
We zijn allemaal letterlijk aan huis gebonden en we maken er het beste van, toch? Als we nu creatief willen zijn dan is het ‘oost west, thuis aquarelleren we momenteel het best’.

Daarom in dit blog Deel 2 van de aquarel inspiratiespeurtocht thuis. Ik ben weer het zonnetje in huis en heb een mooie video voor je gemaakt.
Deze speurtocht brengt je in hogere sferen en laat je zien dat je qua schilderonderwerpen zelfs thuis een beetje buiten kunt zijn.

Nieuwsgierig? Bekijk de video! Ik laat je niet alleen een bijzonder schilderonderwerp zien, maar ik heb het ook een paar keer op papier gezet.

Bekijk de video

Heb jij al een inspiratiespeurtocht door je huis gemaakt? Wat zie jij als je ………. kijkt (zie de video voor het schilderonderwerp)? Wat heb je aan schilderonderwerpen gevonden en geschilderd? Laat het ons weten!
Schrijf je reactie hieronder, want we zijn heel benieuwd. Alvast bedankt!

Vind je het fijn om thuis inspiratie en aquareltips te krijgen? Blijf dan het AquarelBlog volgen, er komen meer video’s! En zodra ik weer een nieuwe online-cursus voor je heb, lees je het hier ook.

Blijf positief & gezond én nu je waarschijnlijk meer tijd hebt: pak het penseel op en maak eens een aquarel!

Deel 2 uit de serie inspiratiespeurtocht. Deel 1 ‘binnen’ bekijken – klik hier.

Aquarelgroet,
Margo van Vegchel

23 thoughts on “Inspiratiespeurtocht Deel 2 VIDEO

 1. Wat een fijn idee! Ik ben momenteel niet in mijn eigen huis en hier is het uitzicht totaal anders. Best inspirerend ook. Het licht veranderd steeds en de lucht ook. Goed idee om wat foto’s te maken en dan te gaan schilderen

 2. Leuk om op een andere manier door mijn huis te lopen.
  Ik heb al een paar foto’s gemaakt en ga deze week lekker schilderen.
  Groetjes Joke van Hoeven

 3. Hoi Margo,
  Ik ga zeker weer luchten schilderen ze zijn in dit seizoen erg mooi en gelukkig zit ik niet in een stad dus ik kan van de buitenluchten genieten. Er zijn wel veel bossen en dus bomen in de buurt maar daar doen we zeker ook nog iets mee
  groetje
  Tina ( uir België)

  1. Hoi Tina, mooie combi de luchten met de boomtoppen, dat geeft diepte. Net zo als in de video het gedeelte van mijn dakraam. Succes!

 4. Hallo Margo en alle andere schilderliefhebbers,

  Leuk om iedere keer weer zo’n klein zetje in de goede richting te krijgen.
  Nu in de lente is er trouwens voldoende in de tuin om van te genieten en te schilderen. Dit keer was het de bloesem van ons appelboompje. Ik ga proberen om hem op de site te zetten.
  Maar ga vooral lekker door met zetjes geven, Margo!!

 5. Leuke suggestie, Margo. Luchten te over bij mij op 8-hoog, met uitzicht bijna rondom. Het aantal foto’s van wolkenluchten en kleurrijke zonsondergangen op mijn computer en telefoon is niet te tellen. Dus ik vind vast wel een mooi voorbeeld. Kan ik er eindelijk eens gebruik van maken.
  Ik zoek nog naar een onderwerp binnenshuis.
  👍

 6. Hoi Margo, dit is zo herkenbaar. Wij hebben een vrij uitzicht op Rotterdam en genieten elke dag weer van die prachtige luchten. Voor mij zeker een inspiratiebron. Dit was weer een hartstikke leuke video.
  Groeten
  Janneke

 7. Hey
  Twas een tipje die ik erbij heb ben al enige keren bezig geweest met bloemen of voorbeelden van pintrest .het lukt mij aardig maar is nog wat stijfjes kwa tekenen en aqua verf .mijn dochter zegt mama je moet de kleuren in elkaar over laten vloeien zodat alles 1 geheel komt . heb je nog tips ? Grt karin

  1. Hallo Karin, dank voor je vraag. Antwoord: om de verf wat meer in elkaar over te laten gaan, kun je proberen van te voren het papier nat te maken met schoon water.

  1. Hey Margo,
   Heb je twee video’s bekenen, is wel leuk en je enthousiasme steekt wel aan hoor, en een goede tip van jou
   Om een foto te maken wat je eventueel wil schilderen in oost west thuis best.
   Heb al wel wat ideetjes maar,nu nog uitwerken hé, er,zal wel ééntje lukken.

   Nog veel succes met het maken van je video’s en ideetjes.
   Vele groetjes
   Lydia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 256 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Ken jij mijn 7 TIPS voordat je begint te aquarelleren? Ontvang GRATIS deze PDF.
V
ul je emailadres  in (klik op de oranje knop) en het wordt je toe gestuurd.