Voor Alle Mensen Die Wat Wensen: Maak Er Een Gelukkig Nieuwjaar van!

TIP: Video Aquarel Starter 2024

Happy Nieuw Jaar! We zeggen het zo snel, dat we er vaak niet meer bij nadenken. En we wensen het de ander toe, maar zelf willen we er waarschijnlijk ook wel wat van. Toch… 

Laat de woorden eens even een voor een doordringen in je hoofd. Happy wil zeggen blij, maak er een blij jaar van. En ‘nieuw jaar’ wil zeggen een jaar met nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden.

Er mist alleen iets aan dit gezegde. Eigenlijk zouden we moeten zeggen: Make it a Happy New Year oftewel: Maak Er Een Gelukkig Nieuwejaar Van! Want blijdschap en geluk moet je ook een beetje afdwingen, kansen en mogelijkheden moet je zien én ook pakken én er iets mee doen!

Ja, ja, ik weet het, er is altijd een gebrek aan tijd. Dé nummer 1 reden waarom mensen niet doen wat ze zelf voor het nieuwe jaar wensen! Tip: tijd kun je niet maken, maar… wel reserveren!

Geluk kun je niet maken, maar je kunt jezelf wel een beetje blijer maken door actie te ondernemen, te werken aan je wensen. Tip 2: zoek een maatje die je inspireert én ondersteunt… zodat wensen geen dromen blijven!

Tip3: als er aquarelschilderwensen zijn, dan sta ik voor je klaar om je te helpen het penseel weer op te pakken met de Aquarel Starter 2024. Een hele leuke mini-doe-cursus aquarelleren. Deze cursus zet je weer op het schilderpad en maakt je vrolijk en schilderblij.

De Aquarel Starter begint komend weekend en je gaat samen met vele anderen aan het schilderen. Je zult genieten van de demonstratievideo’s, het aquarelleren én van elkaars resultaten. Door samen aan de slag te gaan word je door de Aquarel Starter geïnspireerd het penseel ook daadwerkelijk op te pakken en te gaan schilderen.

Dus Doe Mee met de Aquarel Starter 2024 en pak deze kans en maak jezelf aan het begin van dit nieuwe jaar al vast een beetje schilderblij!

 

Klik op deze link om je op te geven: Aquarel Starter 2024

 

Ik wens je veel aquarelplezier in het nieuwe jaar. Heb je aquarelvragen, mail me dan. Ik sta voor je klaar om je te helpen er een leuk, blij, boeiend aquarelschilderjaar van te maken!

 

Aquarelgroet,

Margo van Vegchel

info@aquarelacademie.nl

Aquarel Academie & Creatief Aquarel & Margo Reist Rond

 

6 thoughts on “Voor Alle Mensen Die Wat Wensen: Maak Er Een Gelukkig Nieuwjaar van!

 1. Voor jou Margo, en Wilco een gezond en inspiratievol 2024! Hartelijk dank voor het voorbije jaar.
  Ook voor de alle cursisten en docenten mijn beste wensen voor 2024.
  Na wat (te veel) rustdagen, ga ik terug aan de slag.
  Groetjes,
  Paula

  1. Toppie, super dat je de kwast gelijk oppakt Janneke. Geniet ze!
   Dat het nieuwe jaar als een kleurrijk schilderij zal zijn, waarin elk moment een penseelstreek van geluk toevoegt.

   1. Dank je wel Margo, en ik wens ook jouw een héél gelukkig NIEUWJAAR, schilderachtig iets waar je blij van wordt! Ik wil heel graag op de hoogte blijven ook al doe ik er niet fanatiek aan mee omdat ik met acryl aan het schilderen ben maar telkens kriebelt het toch om ook een keer hier iets mee te doen……lieve groetjes Wilma

    1. Hoi Wilma, dank voor je leuke reactie. Geeft niet dat je acryl schildert, als je er maar blij van wordt! We schilderen toch voor on plezier. Groetjes margo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 256 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Ken jij mijn 7 TIPS voordat je begint te aquarelleren? Ontvang GRATIS deze PDF.
V
ul je emailadres  in (klik op de oranje knop) en het wordt je toe gestuurd.