Kerst- en nieuwjaarskaarten

In de laatste week van het jaar voel ik me een rijk mens. Het weer is zacht, met een klein en soms wat groter zonnetje.

Ik bevind me in een prachtig oud huis in een van de groene buitengebieden van Parijs en maak uitstapjes naar het Louvre, museum d’ Orsay en ….

Als ik ’thuiskom’ in de grote Parijse woonkeuken en mijn digitale brievenbus open terwijl poes Sweep om me heendraait, vult deze zich met kleurrijke kerst- en nieuwjaarskaarten.

Cursisten, collega’s en familie klimmen in pen en penseel en sturen sfeervolle woorden en afbeeldingen om mij een fijn nieuw aquareljaar toe te wensen. Ook in Groesbeek ligt al een mooie collectie aquarelkaarten. Denkend over een nieuw blogverhaal realiseer ik me dat dit te bijzonder is om in mijn eentje van te genieten.

Ik laat in de afbeeldingencarrousel hieronder een selectie van de kaarten zien. Geniet er van! Ik kijk uit naar je reactie en wens je een kleurrijk en aquarebels 2013.

De carrousel, kleurrijke kerst- en nieuwjaarskaarten.

Klik op de eerste afbeelding. Dan wordt deze uitvergroot en links en rechts daarvan vind je de knoppen om er doorheen te bladeren (knoppen komen te voorschijn als je de muispijl links en rechts naast de afbeelding plaatst).

Vind je het leuk initiatief? Deel het dan met je aquarelvrienden!

Wil je meer kleurrijke kerst- en nieuwjaarskaarten zien, als inspiratiebron, bekijk dan de afbeeldingencarrousel kleurrijk nieuwjaar van 2014 .

Margo van Vegchel – Aquarel Academie & Creatief Aquarel
Auteur: Bouwstenen voor een Uniek Boeiend Aquarel en Alles over… Aquarelmaterialen.

Zoek je aquarelplezier, inspiratie en aquarellessen? Ga dan naar www.aquarelworkshop.nl Een paar keer per jaar starten online lessen en live lessen!

9 thoughts on “Kerst- en nieuwjaarskaarten

 1. Geweldig Margo om zo onze kaart en die van een aantal medecursisten (terug) te zien. We ontlasten de laatste jaren de post wat (en doneren het postzegelgeld aan een goeddoel) door een digitale kaart te versturen, leuk om te zien dat er meer mensen met de kwast aan de slag gaan en dan de digitale snelweg opgaan. Wens jullie veel plezier en creativiteit daar in Parijs en later in het jaar op andere plekken.
  Kleurrijke groeten, Marcel

 2. Margo, Ontzettend leuk om al die kaarten te zien! Wat heb je voor veel inspiratie bij je cursisten gezorgd! Heel leuk! Fijne jaarwisseling!
  groetejs, Sari

 3. vogels vliegen samen
  samen naar de zon
  ik wou dat ik kon vliegen
  en alles overwon
  vogels breken grenzen
  passen hun route aan
  en ondanks elk obstakel
  zullen ze verder gaan……… een fantasische vlucht in 2013

 4. Hoi Margo,
  Lekker lijkt me dat, weg met de drukke decemberdagen. Geniet nog maar even lekker door! Ik heb meer aquarelkaarten verstuurd dan gekregen, maar dat geeft niet, er is gelukkig meer moois op de wereld dan alleen aquarel (niet veel, maar toch) Laat je nog wat van de opgedane inspitatie uit Parijs doorsijpelen in je workshops en zomercursussen dit jaar? Wij kunnen er vast ook nog wat van leren. Heel veel groetjes, Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 256 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

kerst kaarten
margovanvegchel

Kleurrijk Nieuwjaar 2014

In deze laatste week van 2013 besef ik opnieuw dat ik een rijk mens ben. Zojuist samen met familie relaxed een heerlijk kerstdiner opgepeuzeld. Iedereen bracht

Lees meer »

Ken jij mijn 7 TIPS voordat je begint te aquarelleren? Ontvang GRATIS deze PDF.
V
ul je emailadres  in (klik op de oranje knop) en het wordt je toe gestuurd.